MIKUN LEPOHUONE

- KIVUTON OLO -

HIERONTA

Hieronta sopii kaiken ikäisille, työstä tai harrastuksista johtuvien jännitystilojen korjaamiseen sekä aktiiviliikkujan tai kilpaurheilijan lihashuoltoon.
Hieronnan voimakkuutta ja hierontaotteita vaihdellaan tilanteen mukaan. Jännittyneet ja kireät lihakset voivat olla hyvin arat, jolloin hieronta aloitetaan kevyesti, kunnes lihasten rentoutuessa hieronnan voimaa voidaan lisätä. Hieronnan voimakkuutta säädellään kuitenkin aina hierottavan omien tuntemuksien ja mieltymysten mukaan.
Klassinen hieronta on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmentelmistä. Hieronnasta lihakseen saadaan lämpöä ja liikettä, mikä saa aineenvaihdunnan liikkeelle. Tällöin ihmisen oma elimistö puhdistaa lihasta kuona-aineista, vähentää turvotusta, verenkierto paranee ja kipu helpottuu. Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti että henkisesti.
Käytän normaalien hieronta otteiden (sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus)
Lisäksi mobilisoivaa hierontaa, met-tekniikkaa (parannetaan alueen liikkuvuutta ja toimintaa, kinesioteippausta, lihaskalvokäsittelyä, kipupisteiden käsittelyä.


MIKUN LEPOHUONE
PICKALA GOLF
GOLFKUJA 5, 02580 SIUNTIO
040 555 45 13
MIKU(AT)PILTZ.FI