MIKUN LEPOHUONE

- KIVUTON OLO -

Mikäli et siirtynyt suoraan ajanvaraukseen, paina vihreätä ajanvarausnäppäintä oikealla tai 

siirry  https://booksalon.fi/mikun-lepohuone


Onnistuneesta nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse sekä muistutusviestin vuorokautta ennen varattua aikaa.

Muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, oko linkin kautta tai viestillä 040-555 45 13 - näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle.

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoito sinulle olethan yhteydessä viestitse ja jätä soittopyyntö, niin soitan mahdollisimman nopeasti takaisin.

PERUUTUSEHDOT: Peruutus on ilmainen kun se tapahtuu 24 tuntia ennen varattua aikaa. Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75%. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan normaali hinnalla.
HUOM! Mikäli sinulla/samassa taloudessa asuvalla on hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, siirräthän aikaasi.
Flunssakauden- ja Koronavirusaikaan voit perua/siirtää aikaasi maksutta lyhyelläkin varoitusajalla. Hoitolassa on käsidesit, kertakäyttöiset suojamaskit, käsisaippua ja paperipyyhkeet. Voit käyttää myös omaa suojamaskia halutessasi.

Maksutavat: Pankki- tai luottokortti, sekä ePassi- ,Smartumpay hierontaetu ja Edenred (voi maksaa hieronnat)


MIKUN LEPOHUONE
PICKALA GOLF
GOLFKUJA 5, 02580 SIUNTIO
040 555 45 13
MIKU(AT)PILTZ.FI